Vd

Listar alla artiklar taggade med: Vd

Christian Levin blir ny vd på Scania

Scanias styrelse har utsett Christian Levin till ny verkställande direktör och koncernchef på Scania från den 1 maj, 2021.
Gelins KGK

Ny vd för MAN Truck & Bus Sverige AB

Ledningen för MAN Truck & Bus AG har tillsatt Stefan Thyssen som verkställande direktör för MAN i Sverige, Norge och Danmark.
Prenumeration 2020-09

Holm tar över efter Hansen i Girtekaägda Thermo-Transit

Ledarskifte i Thermo-Transit ska stärka verksamhetens tillväxt. Jesper Hansen blir ordförande i styrelsen och Jakob Holm blir ny vd, skriver företaget i ett pressmeddelande på tisdagen.

Daf

Nye Volvochefen på plats

Som enda svenska lastbilstidning deltog Proffs i nye Volvochefen Martin Lundstedts första pressträff. Detta på morgonen under hans första arbetsdag. Det betydde slutet på de sex månaders karantän som anställningskontraktet med Martins tidigare arbetsgivare Scania stipulerat. 

Gelins KGK

Rickard blir SÅ:s nye vd

Sveriges Åkeriföretag har utsett Rickard Gegö till ny verkställande direktör. Rickard Gegö arbetar idag som regionchef i Halland och tillträder tjänsten som vd den 1 januari 2014.

VBG onspot

Johan lämnar vd-posten i Sveriges Åkeriföretag

Johan Lindström har meddelat att han kommer att lämna sin tjänst som vd i Sveriges Åkeriföretag. Styrelseordförande Mikael Nilsson tar över som tillförordad vd.

Daf

Färm ut - Winell in

Ny vd hos Scania-Bilar Sverige AB

John Winell, 50, har utsetts till ny vd för Scania-Bilar Sverige AB, distributör av Scanias produkter och tjänster i Sverige. Han efterträder Kaj Färm som går till en ny post som vd för Scania Korea Ltd. John Winell kommer närmast från en roll som vd för Din Bil AB.

Hultsteins