MAN:s nye VD Stefan Thyssen, här framför MAN:s nya lastbilsserie som lanseras efter sommarsemestern

Ny vd för MAN Truck & Bus Sverige AB

Ledningen för MAN Truck & Bus AG har tillsatt Stefan Thyssen som verkställande direktör för MAN i Sverige, Norge och Danmark.

Stefan Thyssen är en erfaren ledare med solid kännedom om företaget. MAN Truck & Bus Sverige AB är i en process där man ska stärka organisationen ytterligare, optimera driften och öka lönsamheten. Thyssen för med sig en bred erfarenhet inom företagsutveckling och kompetens i att höja kundnöjdhet. Dessa egenskaper blir viktiga för den svenska verksamheten framöver.

Thyssen har studerat ekonomi vid universitetet i Kassel och har flera års erfarenhet från transportbranschen. Han har senast varit Finansdirektör för MAN i Storbritannien och har tidigare varit ansvarig för controlling vid MAN:s huvudkontor i München. Thyssen är tysk och är nu bosatt i Danmark med fru och två barn.

Stefan Thyssen.
– Jag är övertygad om att gott samarbete och ständiga förbättringar är nyckeln till bra resultat och goda kundupplevelser. Vårt fokus är som tidigare, tillväxt, kundnöjdhet och motiverade medarbetare. Vi ska ta snabba beslut för att erbjuda våra kunder en hög servicenivå oavsett var de möter oss i organisationen, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-16 11:39
Kategori: Nyheter
Taggar: MAN Truck & Bus Sverige AB Stefan Thyssen Vd