Jakob Holm tar över vd-posten efter Jesper Hansen som nu blir styrelseordförande i Thermo-Transit. (Bilden är ett fotomontage).Fotograf: Thermo-Transit

Holm tar över efter Hansen i Girtekaägda Thermo-Transit

Ledarskifte i Thermo-Transit ska stärka verksamhetens tillväxt. Jesper Hansen blir ordförande i styrelsen och Jakob Holm blir ny vd, skriver företaget i ett pressmeddelande på tisdagen.

I ett pressmeddelande meddelar det danska transportföretaget Thermo-Transit med huvudkontor i Padborg och avdelningar i fem europeiska länder, att de får en ny ledning.

Företagets karismatiske ledare Jesper Hansen har i nära nog trettio år stått i frontlinjen och byggt företaget från det första spadtaget till att idag vara ett ledande internationellt företag.

Hansen stiger av från sin chefsposition för att istället bli ordförande i Thermo-Transits styrelse.
– I mer än trettio år har vi byggt ett internationellt transportföretag som under åren stadigt har vuxit, säger Hansen. Thermo-Transit har en stark och positiv tillväxt och tiden är nu inne att lämna det dagliga ledarskapet till nya styrkor.

Ledarskiftet kommer samtidigt som Girteka Logistics genomfört fullt ägarskap och den nya chefen för Thermo-Transit blir Jakob Holm, som har erfarenheter som kompletterar det Jesper Hansen byggt upp.
– Företagets anställda och våra kunder har varit en stor del av mitt liv, säger Hansen som är övertygad om att Jakob Holm, som han känner sedan länge, kommer att ta väl hand om företaget.

Thermo-Transit kommer att fortsätta vara en självständig, dansk verksamhet, med kapital- och resursstarka ägare som stödjer den långsiktiga positiva tillväxt Hansen skapat genom åren.
– Jag är nu redo att ytterligare stärka företaget baserat på de planer vi har sammanställt, säger Jakob Holm, vd för företaget.

Med en fortsatt tydlig strategi är de fast beslutna om att fortsätta växa och med en stark ägare ombord, bygger de vidare för att stärka sin position.

 

Om artikeln

Publicerad: 2018-01-30 14:01
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Girteka Styrelseordförande Thermo-Transit Vd