Som lyssnare kan du i den här podden förvänta dig att innehållet kommer att vandra i samma fotspår som Proffs redaktionella innehåll i övrigt, alltså med stort fokus på transportfusket. Men vi kommer också att prata om branschens positiva sidor, precis som vi ofta gör (inte minst) i den tryckta versionen av tidningen.

I vårt allra första avsnitt kan du höra lite mer om vad de kommande poddavsnitten ska handla om.

LYSSNA NU:


Kommande avsnitt:

Vad betyder trafikpolisens arbete för den seriösa åkerinäringen?

Vi har bjudit in åkeriägaren Ulf Jönsson från Börje Jönsson Åkeri AB i Helsingborg. I avsnittet samtalar han med trafikpolis Farid Umeflod och politikern Sten Bergheden (M).

Ulf lyfter flera frågor som såväl chaufförer som andra åkare sannolikt känner igen sig i. Farid ger sin syn på hur kontrollverksamheten fungerar och Sten berättar om hur hans parti ser på bland annat de verktyg som trafikpolisen har i sin verktygslåda – och om hur han kan tänka sig att lägga till fler för att ge åkerinäringen bättre förutsättningar att överleva.

Avsnittet publiceras den 28 maj och presenteras i samarbete med:


Vem vill du höra i En RIKTIG Chaufförspodd?

Nu vill vi veta vem du tycker att vi skulle bjuda in till diskussion i studion. Skicka ett mejl till oss på adressen podd@vagpress.se och ge förslag på personer, företag, myndigheter och så vidare!
Motivera gärna varför du vill att vi ska göra det specifika avsnittet och ge förslag på frågor som du vill att vi tar upp i just ”ditt podd-avsnitt”.

Prenumerera och visa att du är engagerad!

Tidningen Proffs jobbar envist för att lyfta branschfrågorna i syfte att skapa medvetenhet om de problem som riskerar att slå omkull svensk transportnäring.
Vi gör detta genom fyra olika kanaler; Den tryckta tidningen, Webben, Webb-TV och Podd.


Visa att du är engagerad – stötta oss i vårt arbete genom att PRENUMERERA PÅ PROFFS!

Lyssna i Google Podcasts