Som lyssnare kan du i den här podden förvänta dig att innehållet kommer att vandra i samma fotspår som Proffs redaktionella innehåll i övrigt, alltså med stort fokus på transportfusket. Men vi kommer också att prata om branschens positiva sidor, precis som vi ofta gör (inte minst) i den tryckta versionen av tidningen.

 

Så tar du dig fram i ”försäkringsdjungeln”?

LYSSNA NU!

I månadens avsnitt av En Riktig Chaufförspodd diskuterar vi något som alla behöver men som troligtvis många tycker är både krångligt och dyrt. Men om man inte sätter sig in i vad det egentligen är man köper, kan det bli betydligt dyrare.

Vi pratar om försäkringar som är tänkta att skydda såväl åkeriets verksamhet som fordon, men även för företagets anställda.

Hur svårt är det att köpa ”rätt försäkring” – och finns det hjälp att få?

Vi tar upp några försäkringsfall som vi på tidningen har skrivit om. Per Hedelin och Andreas Johansson hos försäkringsförmedlaren Hajpe svarar på frågor och ger tips om hur du som försäkringsköpare kan gå tillväga för att ta dig igenom ”försäkringsdjungeln”.

Lyssna på det här avsnittet, som vi presenterar i samarbete med tidningen PROFFS – En Riktig Lastbilstidning och NTM – Quality On Wheels.

Avsnittet presenteras i samarbete med:


Tidigare avsnitt

Gå in och lyssna på avsnitten som vi har publicerat tidigare. Du hittar dem här!


Vem vill du höra i En RIKTIG Chaufförspodd?

Nu vill vi veta vem du tycker att vi skulle bjuda in till diskussion i studion. Skicka ett mejl till oss på adressen podd@vagpress.se och ge förslag på personer, företag, myndigheter och så vidare!
Motivera gärna varför du vill att vi ska göra det specifika avsnittet och ge förslag på frågor som du vill att vi tar upp i just ”ditt podd-avsnitt”.

Prenumerera och visa att du är engagerad!

Tidningen Proffs jobbar envist för att lyfta branschfrågorna i syfte att skapa medvetenhet om de problem som riskerar att slå omkull svensk transportnäring.
Vi gör detta genom fyra olika kanaler; Den tryckta tidningen, Webben, Webb-TV och Podd.


Visa att du är engagerad – stötta oss i vårt arbete genom att PRENUMERERA PÅ PROFFS!

Lyssna i Google Podcasts