Johan Lindström.Fotograf: Ryno Quantz

Johan lämnar vd-posten i Sveriges Åkeriföretag

Johan Lindström har meddelat att han kommer att lämna sin tjänst som vd i Sveriges Åkeriföretag. Styrelseordförande Mikael Nilsson tar över som tillförordad vd.

– Johan har lett ett viktigt förändringsarbete, jag förstår att han vill gå vidare efter fem extremt intensiva år. Nu när jag kliver in som tillförordnad vd får jag möjlighet att arbeta inte bara strategiskt utan också praktiskt med organisationen, det ser jag fram emot, säger Mikael Nilsson, styrelseordförande för Sveriges Åkeriföretag.

Under Johan Lindströms ledning har Sveriges Åkeriföretag gått från att ha varit 13 olika organisationer till att enas i en stark organisation, skriver SÅ på sin hemsida.
– Jag har varit med om att skapa någonting nytt, en enad organisation som jag är stolt över. Nu väntar nya, spännande utmaningar men jag är inte personen att leda den nya processen, säger Johan Lindström.

Johan arbetar sin sista dag den 19 maj.

Om artikeln

Publicerad: 2013-04-22 11:37
Kategori: Nyheter
Taggar: Johan Lindström Mikael Nilsson Sveriges Åkeriföretag Vd