Dags att anmäla sig till eventet:

Digitalisering av transportbranschen – Du är inbjuden!

Den 13 april bjuder Project44 in dig till diskussion om digitalisering av transportbranschen och som avslutning sker den globala lanseringen av spårningstjänsten Carrier Visability Operation Center. Både eventet och tjänsten som lanseras, tillhandahålls kostnadsfritt.

 

I en tidigare artikel har vi presenterat eventet och inte minst den kostnadsfria spårningstjänst som nu ska lanseras globalt i samband med eventet som du är inbjuden att delta i.

Att följa en transport digitalt är inget nytt, men genom att tjänsten fungerar överallt och att samla alla under ett tak, får man en sömlös funktion som hanterar alla sorters transporter oavsett om godset körs på väg, sjö eller järnväg. Tjänsten är kostnadsfri för åkeriet.

Diskussionen som föregår lanseringen av Carrier Visability Operation Center, ska öppna för dialog och ge möjlighet att ställa frågor kring digitalisering av transportindustrin. Varför? Hur? Är det nödvändigt? Är det bra? Eller har du kanske något annat du funderar över?

Missa inte möjligheten att koppla upp dig, upptäcka och utforska.

Vill du anmäla dig till eventet och även se vilka talare som ska vara med, gör du det här.

Vi noterar en förändring i talarlistan. Roger Alm från Volvo Trucks har gett återbud av personliga skäl och ersätts av Sverre Vincent Lenbroch, CDO and Head ITD Digital.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-26 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Digitalisering Gods It Project44 Spårningssystem transporter