Truck of the Year

Listar alla artiklar taggade med: Truck of the Year

DAF XF Fleet Truck of the Year 2019

Den populära DAF XF-serien har blivit vald till ''Fleet Truck of the Year 2019'' vid de prestigefyllda MT Awards i Storbritannien. Detta erkännande är ett i raden av ett stort antal toppriser för lastbilsmodellen som är marknadsledande i ett antal Europeiska länder.
VBG onspot

Scania utsedd till Truck of the Year 2017

Nya R- och S-serierna har utsetts till Årets Lastbil 2017 av en grupp lastbilsjournalister i Europa. Priset delades ut till vd Henrik Henriksson under öppningsdagen för IAA-utställningen i Hannover. I juryns motivering framhölls bland annat den nya lastbilsgenerationens förarkomfort, säkerhetsaspekter som sidokrockkudde och positiv påverkan på en åkares totalekonomi.

Prenumeration 2020-09

Dubbelt upp för International som Årets Lastbil i USA

Navistar International kammade hem båda kategorierna i årets version av Truck of the Year i USA.

Daf

Krönika i juletid

Endast några dagar återstår nu av det här året, 2011. Det känns som att de flesta delarna av transportbranschen gått hyfsat i år även om ett nytt stort orosmoln under en tid tornat upp sig i horisonten.
I det här numret har vi bland annat gjort en rundringning till de aktörer i branschen som säljer lastbilar på den svenska marknaden, för att lyssna lite hur de spår att framtiden ska te sig. Det tråkiga ämnet till trots, verkar det ändå finnas en ganska tydlig strimma hopp hos dem.

VBG onspot