DAF XF Fleet Truck of the Year 2019

Den populära DAF XF-serien har blivit vald till ''Fleet Truck of the Year 2019'' vid de prestigefyllda MT Awards i Storbritannien. Detta erkännande är ett i raden av ett stort antal toppriser för lastbilsmodellen som är marknadsledande i ett antal Europeiska länder.

Panelen av domare vid 2019 MT Awards prisade DAF XF för sina gynnsamma driftskostnader, utmärkt hyttutrymme och brett eftermarknadsstöd från nätverket. Dessutom valdes DAF:s toppmodell till ”Fleet Truck of the Year 2019” på grund av bra valuta för pengarna och starka restvärden, viktiga faktorer för köpare av lastbilar.

Richard Zink, direktör Marketing & Sales och styrelseledamot i DAF Trucks
– Det här är ännu ett pris för vårt XF-sortiment och det är förmodligen det mest berömda efter att ha fått ett oöverträffat antal utmärkelser på marknader över hela Europa sedan vi introducerade vår nya premiumlastbil med minst 7 procents bättre bränsleeffektivitet. MT-priserna är särskilt värdefulla eftersom juryn består av framstående personer från hela transportsektorn, säger han.

2019 års erkännandet av XF-serien representerar DAF:s 18:e Fleet Truck of the Year-pris sedan de första Motor Transport Awards introducerades 1986.

Om artikeln

Publicerad: 2019-07-12 09:20
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Motor Transport MT Awards Truck of the Year