Nytt trailerdäck i Conti Hybrid Generation 3+ serien

Nyligen lanserades Conti Hybrid HS3+, som ersätter Conti Hybrid HS3, där tillägget av ett plustecken i produktnamnet indikerar en uppdatering av däcket. Nu lanseras också Conti Hybrid HT3+ som i sin tur ersätter Conti Hybrid HT3.

I Continentals Hybrid-serie återfinns däck anpassade för regional körning med minimal bränsleförbrukning och en lång livslängd. Med en hög prestanda på slingriga och kuperade vägar samt en god anpassningsförmåga vid fjärrtransporter är dessa däck särskilt utformade för landsväg- och motorvägskörning.

Det nya trailerdäcket Conti Hybrid HT3+, har den lagstadgade märkningen 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake) på sidoväggen, en symbol som anger att däcket är konstruerat för vinterförhållanden och att det därmed kan användas året runt. Mönsterspårens geometri och de förbättrade sajpningarna ger ytterligare optimerat grepp på våta vägar samt vid vinterförhållanden och en ny mönsterdesign ger också däcket en enastående livslängd.

Nya Conti Hybrid HT3+ kommer att finnas tillgängligt från och med mars i storlekarna 385/65 R 22.5 164K (158L), 385/55 R 22.5 160K (158L) och 385/55 R 19.5 156/J.

Om artikeln

Publicerad: 2022-03-07 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: 3pmsf Continental Gods Lastbil Trailerdäck Vägtransport