Volvo FH

Listar alla artiklar taggade med: Volvo FH

DFDS köper 57 nya Volvo FH

Internationella rederi- och logistikföretaget DFDS uppgraderar sin fordonsflotta med 57 nya Volvo FH-lastbilar. Med förbättrad bränsleeffektivitet och förarsäkerhet, kommer de nya lastbilarna att till att optimera DFDS logistikflöden och minska miljöpåverkan för vägtransporter.

Italienskt åkeriföretag köper 1 000 Volvolastbilar

Lannutti Group, ett italienskt transport- och logistikföretag, har beställt 1 000 nya Volvo FH-lastbilar med den senaste bränslebesparande teknologin I-Save. Företaget ser potentialen att minska sin bränsleförbrukning med 10 procent och samtidigt minska koldioxidutsläpp.
Daf

Tyska klenoder gästar Göteborg lagom till invigning av FH-utställning

Volvo FH firar 25-årsjubileum och vad passar då inte bättre att förgylla invigningen med, om inte ett besök av Deutschlandfahrt som är Europas största veteranlastbilsgrupp som är ute på touring, säger Sören Nyeboe, chef för Volvo Museum i Göteborg. I bästa tänkbara väder, rullar den spektakulära karavanen av Stena Lines Tysklandsfärja och vidare upp till Arendal.
Prenumeration 2020-09

10 nya Volvo FH till KGT Trafik AB

KGT Trafik AB i Hässleholm tog idag emot tio nyinköpta Volvo FH 500. Affären är gjord via den lokala återförsäljaren, Göinge Bil.

Kolla in när Volvo FH utmanar Koenigsegg

En åtta ton tung Volvo FH mot en av världens snabbaste bilar ? Koenigsegg One:1. Det är upplägget i Volvo Lastvagnars nya film "Volvo Trucks vs Koenigsegg". Syftet är att utsätta den nya växellådan I-Shift Dual Clutch, som bygger på en teknik som används i sportbilar, för ett verkligt kraftprov.

Hultsteins

Lastbilar överlämnades under högtidliga former

Under helgen samlades drygt 100 åkare från Sverige, Norge och Danmark på Liseberg i Göteborg. Här hämtade man upp sina nya FH-bilar.
I samband med överlämnandet av lastbilarna, fick Proffs även tillfälle att testa systemet "Kollisionsvarning med nödbromsning".

Prenumeration 2020-09