UPS

Listar alla artiklar taggade med: UPS

UPS hjälper kunder att klimatkompensera sina paket under juni

UPS hyllar Världsmiljödagen den 5 juni genom att kompensera koldioxidutsläppen för alla sina paket som skickats med företagets koldioxidneutrala program under juni månad. UPS carbon neutral motverkar de uppskattade utsläppen från paketets frakt genom att köpa certifierad koldioxidkompensation.
Gelins KGK

Paket.se: ”Ett fraktsätt till och med Greta hade gillat”

Startupen Paket.se berättar i ett pressmeddelande att de har revolutionerat sättet små och medelstora företag sköter sin frakt på. Ett sätt som även Greta hade gillat, skriver de i sin rubrik. De har skapat möjligheten att frakta paket miljövänligt och till ett fördelaktigt pris. Nu lanseras tjänsten i Sverige och även svenska företag får möjligheten att välja en miljövänlig frakt.
Daf

UPS börjar med drönarleveranser i USA

Att använda drönare för leveranser har även i Sverige diskuterats. Inte minst i områden med stora avstånd. UPS startar nu ett dotterbolag för drönarleveranser och har idag ansökt om tillstånd hos amerikanska flygmyndigheten FAA för att starta kommersiella flygningar med drönare.
Prenumeration 2020-09

I UPS nya anläggning sorteras 53 paket i sekunden

Två år och 200 miljoner dollar har det tagit att färdigställa den gigantiska utbyggnaden av omlastningscentralen vid flygplatsen Köln-Bonn som invigdes av UPS i måndags. Detta är en av de största satsningarna i företagets historia vilket innebär att UPS blir den största arbetsgivaren vid Köln-Bonns flygplats, med totalt 2 500 anställda.

Daf