Bilden har inget med artikelinnehållet att göra.

Paket.se: ”Ett fraktsätt till och med Greta hade gillat”

Startupen Paket.se berättar i ett pressmeddelande att de har revolutionerat sättet små och medelstora företag sköter sin frakt på. Ett sätt som även Greta hade gillat, skriver de i sin rubrik. De har skapat möjligheten att frakta paket miljövänligt och till ett fördelaktigt pris. Nu lanseras tjänsten i Sverige och även svenska företag får möjligheten att välja en miljövänlig frakt.
Christian Bach Petersen, vd Paket.se
Christian Bach Petersen, vd Paket.se

I takt med att Greta slutat flyga har allt fler företag också velat se över sin egen miljöpåverkan, står det i pressmeddelandet. Många har velat göra något, men inte haft möjligheten. Vi har inte kunnat frakta stora varor eller små paket med gott samvete sedan vi gjorde det med hjälp av häst och vagn. Fram tills nu.

Christian Bach Petersen, vd på Paket.se.
– Med Paket.se och UPS kan du välja en koldioxidneutral frakt. Det betyder att varje försändelse du beställer kommer med ett miljötillägg som reducerar den mängden koldioxid som din frakt skapar, säger han.
Alltså en transport de menar även ”Greta skulle gilla”.

De säger även att ett flertal av bidragens livstid sträcker sig långt bortom tiden för din frakt och fortsätter att minska koldioxiden för lång tid framöver. Med andra ord undviker du inte bara att skada miljön – du gynnar den också.

Det har tidigare funnits en polarisering mellan dem som vill göra rätt och de som vill ha det lätt. Med den här typen av koldioxidneutral frakt tar vi ett kliv närmare varandra, står det i pressmeddelandet. Ingen behöver längre välja mellan att göra det man vill eller det som är bäst för miljön. Genom att frakta dina försändelser med Paket.se gör du gott samtidigt som du slipper onödiga omständigheter och överdrivna kostnader.

Christian Bach Petersen igen.
– Det finns sätt som vi kan arbeta för miljön utan att behöva sätta stopp för eller missgynna utvecklingen av olika affärsverksamheter. UPS Carbon Neutral Shipment med Paket.se är ett exempel på det, avrundar han.

Mer om UPS Carbon Neutral Shipment kan du läsa här.


Om artikeln

Publicerad: 2019-09-27 12:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Greta Koldioxidneutral Miljötillägg Paket.se UPS