App

Listar alla artiklar taggade med: App

Nu finns månadens PROFFS i appen!

Ett tekniskt fel tidigare i morse, innebar att månadens tidning inte laddades upp till appen som det var tänkt. Felet är nu åtgärdat och det går därmed att läsa tidningen i mobila enheter från och med 10.45 idag. Vi beklagar det inträffade!

Appen som varnar för osäkra parkeringsplatser, trafikläget och vädersituationer

Brottsstatistik visar att det finns få säkra rastplatser för yrkesförare. Detta har försäkringsbolaget Volvia tagit fasta på och lanserar nu appen Roadsmart som kontinuerligt uppdateras med färsk statistik från polisen och som varnar förarna för otrygga platser, aktuella vägarbeten och trafikolyckor. Dessutom ger Roadsmart aktuell information om trafikläge, väder, anvisningar till närmaste verkstad och en funktion för att beställa bärgning.

Trevlig midsommar – vi bjuder på tre tidningar i appen!

Vi på tidningen Proffs vill ta tillfället i akt och önska alla våra läsare en riktigt fin midsommar. Samtidigt vill vi bjuda er på tre nummer av tidningen som ni kan läsa via Proffs-appen.

Rapportera skräpiga rastplatser med en app

Rastplatserna fylls av smuts, avföring och material från service- och reparationsarbeten på tunga fordon. Du kan enkelt vara med och rapportera detta och skapa statistik på var nedsmutsningen förekommer, genom att använda appen Håll Sverige Rent.

I appen:

Hundratals bilder från Stockholm Truck Meet 2013

Proffs nr 5-2013 är just nu på gång ut till era brevlådor. För läsaren väntar bland annat en bildkavalkad från Stockholm Truck Meet. I appen har vi dessutom laddat upp närmare 100 bilder från årets lastbilsutställning I Älvsjö.

Proffs på mobila enheter

Nu finns tidningen Proffs att läsa på mobila enheter med operativsystemen iOS och Android.
Dessvärre hängde teknikerna inte med i svängarna, så ni som köpt en prenumeration och som därmed skulle komma åt tidningen gratis, får dessvärre ge er till tåls i ytterligare några dagar.

Appen som hittar Volvoverkstaden

Volvo Lastvagnars smartphone-app Dealer Locator, ger på ett enkelt sätt information om närmsta återförsäljare eller serviceverkstad. Applikationen uppdateras ständigt för att inkludera Volvo Lastvagnars globala servicenätverk, som består av över 2 300 återförsäljare och verkstäder.

Volvo Lastvagnar nappar på appar

Volvo Lastvagnar ligger inte på latsidan när det gäller att hänga på nya IT-trender. Bland annat har man för en tid sedan lanserat sin kundtidni...