Tempcon Groups koncernchef, Christian Hallberg. Tempcon Groups koncernchef, Christian Hallberg.

Tempcon Group summerar året som gått

Under 2022 har Tempcon Group vuxit påtagligt och när de summerar 2022 gläds de åt att pandemin klingade av i början av året. Istället drabbades Europa av krig, skenande energipriser och räntor som stadigt höjts till nya nivåer som inte har setts på många år.

Samtidigt kan Tempcon se tillbaka på ett spännande år då de har genomfört många nya affärer, utvecklat relationen till befintliga kunder och konsoliderat delar av verksamheten för bättre lönsamhet och större kundnytta.

2023 är fortfarande ett oskrivet blad, men det Tempcon med säkerhet vet är att de kommer fortsätta sin resa mot att bli ledande i Norden vad gäller temperaturreglerade logistiklösningar. Även 2023 kommer bli ett år där hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och där de med engagemang kommer fortsätta arbetet med att utveckla sina tjänster tillsammans med sina kunder vilket skapar en trovärdighet och långsiktighet för sina samarbeten.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-05 08:51
Kategori: Nyheter
Taggar: 2022 Godstransport Klimatomställning Lastbil Pandemi Tempererade Transportorter Tempon Group Ukraina Verksamhetsår