Foto: Proffs/arkiv. Foto: Proffs/arkiv.

Veg of Lund väljer NTEX för skräddarsydda logistiklösningar

Veg of Lund har idag tecknat avtal med det svenska speditions- och logistikbolaget NTEX för hantering av lager och transporter. Målet är att gemensamt utveckla effektiva och hållbara transportlösningar främst inom Europa för att möta Veg of Lunds växande behov av transporter.

Veg of Lunds växtbaserade dryck DUG® lanserades i maj 2021 och i takt med växande volymer har bolagets behov av en effektiv logistikpartner ökat. Med det nya avtalet skapas förutsättningar för en flexibel lösning som snabbt kan anpassas till såväl Veg of Lunds som bolagets kunders behov.

Bland de potentiella logistikpartners Veg of Lund tittat på, har NTEX den flexibilitet och förmåga att skräddarsy transporter till deras kunder i Europa, Asien och Nordamerika som de är ute efter. – NTEX har dessutom egenanställd personal, ett dokumenterat och ambitiöst hållbarhetsarbete samt ligger i framkant med lösningar inom e-handel. Ökade volymer ger oss möjligheter att tillsammans utveckla kostnadseffektiva helhetslösningar som dessutom bidrar till minskat klimatavtryck, säger Per Henrik Johnson, ansvarig för Supply Chain inom Veg of Lund.

NTEX helhetslösningar för Veg of Lund innebär både globala transporter och lagerhållning, något som börjar med en skräddarsydd lageranpassning i Malmö.

NTEX, majoritetsägd av Stena AB, är idag ett av Sveriges största privatägda speditionsföretag med huvudkontor i Göteborg och ca 650 anställda.
– Det är både roligt och stimulerande att Veg of Lund har valt oss som partner. Det visar på vår styrka; att kombinera det stora företagets trygghet och kompetens med det lilla företagets flexibilitet”, säger Thomas Ström, vd för NTEX.

Om artikeln

Publicerad: 2022-02-18 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DUG Godstransport Internationella Transporter Lager Lastbilar Logistiklösningar Ntex Vägtransport Veg of Lund