Fotograf: Ekol Logistics

Ekol Polen startar omfattande logistiktjänster

I början av januari öppnade Ekol kontor i Göteborg. Nu fortsätter de expansionen genom en omfattande utökning av logistiktjänsterna i Poznan, Polen.

– Vi har etablerat ett samarbete med engelska Regatta Ltd, ett välkänt företag för utomhuskläder och utrustning, säger Marcin Trawczynski, chef för Ekol i Poznan. För närvarande använder kunden vårt lager, VAS och plockningstjänster.

I framtiden kommer även bundna lagertjänster att läggas till och i första etappen av samarbetet talar de om 2 000 kvadratmeter lager från golv till tak. När första steget avslutas, tar det andra vid vilket innebär ytterligare expansion av dessa tjänster i andra europeiska länder som mångfalt kommer att öka deras kapacitet att lagra varor.

Ekol har funnits i Polen sedan 2015 och idag finns man i sex polska städer. Att vinna anbudet att serva modeindustrin i Poznan, är en viktig framgång säger Ekol. Ekol Polen erbjuder intermodala förbindelser mellan exempelvis Polen och Turkiet, men även till och från Iran, Grekland, Bulgarien, Rumänien och Israel.

Ekol har nyligen även etablerat kontor i Göteborg. Läs mer om detta i Proffs nr 2-2018 som kommer ut den 23 februari.

Om artikeln

Publicerad: 2018-02-09 15:08
Kategori: Nyheter
Taggar: Ekol Företagsnyheter Logistiktjänster Polen Sverige