Utställning

Listar alla artiklar taggade med: Utställning

Ny USA-utställning i Atlanta

En helt ny lastbilsutställning, North America Commercial Vehicle Show, NACV, kommer att hållas den 25 - 28 september på Georgia World Congress Center i Atlanta, Georgia. Måndagen den 25 september är VIP-dag och öppen endast för deltagare som har fått en inbjudan från någon utställare. Mässan välkomnar sedan alla deltagare från tisdag den 26 september till och med torsdagen den 28 september.

HBA Fordonsteknik AB

Tack för en fantastiskt trevlig helg i Småland!

Ja, nu sitter jag och försöker att ?ta in? en trevlig helg i Småland. Sweden Truck Meet har lyckats igen, absolut. Stefan, Micke och resten av gänget i arrangörsstaben ska ha ett varmt tack för en riktigt bra tillställning.

HBA Fordonsteknik AB

Ambulerande påbyggnadsutställning i repris

Under knappt två veckor i september 2011 hann medlemmar i Lastfordonsgruppen, LFG, med att bjuda in till fyra utställningar på lika många travbanor i landet.
I år upprepar man turnén, som kommer att angöra Örebrotravet, Solvalla, Växjö Arenastad, Jägersro i Malmö och Åbytravet utanför Göteborg.

Daf

Vi vill inte att Sverige blir ett nytt Grekland

Just nu är det mycket som man kan känna glädje över. Våren är ju absolut här och vi har dessutom haft ett jättebra möte i Vara, som ni kan läsa mer om på sidorna 4 och 5 i den här tidningen.