Utställningsområdet som kommer att husa North America Commercial Vehicle Show, NACV.

Ny USA-utställning i Atlanta

En helt ny lastbilsutställning, North America Commercial Vehicle Show, NACV, kommer att hållas den 25 - 28 september på Georgia World Congress Center i Atlanta, Georgia. Måndagen den 25 september är VIP-dag och öppen endast för deltagare som har fått en inbjudan från någon utställare. Mässan välkomnar sedan alla deltagare från tisdag den 26 september till och med torsdagen den 28 september.

NACV vänder sig främst till riktad medelstora och större transportföretag. Arrangörer är Hannovermässan och Newcom Media USA.

Här kommer de senaste nyheterna inom kommersiell fordonsindustri att visas upp. Nätverksbyggande och nya affärsmöjligheter står högt på listan.

Alla de stora tunga lastbilstillverkarna som Freightliner, International, Volvo och Mack kommer att ställas ut. Kenworth och Peterbilt representeras av lokala återförsäljare och inte av Paccar som bolag.

Cirka 400 utställare förväntas deltaga. Amerikanska Åkeriförbundet (ATA) och andra branschorganisationer stöttar arrangemanget.

Denna branschutställning är sedan planerad att återkomma i Atlanta både 2019 och 2021, alltså växelvis till IAA Nutzfahrzeuge i Hannover. Mer information på www.nacvshow.com.

Tidningen Proffs räknar med att rapportera på plats.   

Om artikeln

Publicerad: 2017-08-08 14:50
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Lastbilar USA Utställning