Tempcon Group

Listar alla artiklar taggade med: Tempcon Group

Dubblering av antalet fordon på kort tid

Under det senaste året har den digitala utvecklingen tagit stora steg framåt i en takt som många av oss inte såg för ett drygt år sedan. Något som kraftigt ökat under pandemiåret, är hemleveranser av mat och dryck. Tempcon Stockholm anpassade sig till detta och har på ett par veckor dubblerat antalet fordon.
Gelins KGK

Tempcon Group kämpar mot barncancer

Varje dag får ett barn i Sverige cancer och varje vecka förlorar ett barn kampen för livet. Det finns än idag ingen medicinsk förklaring till varför. Cancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1–14 år.
Hultsteins

Tappade 90 % av varutransporterna när Norge stängde gränsen

Coronapandemin har inneburit och innebär fortfarande stora utmaningar för många branscher och företag. När den norska regeringen beslutade att stänga gränsen mot Sverige drabbades gränshandeln mycket hårt. Inom loppet av några dagar hade de flesta kunderna försvunnit. Med handel följer också transporter så i kölvattnet av en död gränshandel påverkades naturligtvis även de som transporterar varorna till butik stort.
Prenumeration 2020-09

Tempcon Group köper Fiskhamnens åkeri

Fiskhamnens åkeri AB har bedrivit verksamhet i Fiskhamnen i Göteborg sedan 1958. Bolaget är inriktat på tempererad logistik med terminaler både i Göteborg och Stockholm för kylt och fryst gods såväl som torrt. Därutöver har man en väl utvecklad distributionstrafik i båda städerna och ett linjenät som framförallt fokuserar på norra Götaland, Skåne och Mälardalen. Nu köper Tempcon Group det anrika åkeriet och fortsätter därmed att expandera.
Gelins KGK