Stefan Andersson

Listar alla artiklar taggade med: Stefan Andersson

Nostalgikalendern med stort ”N” är här!

När Stefan Andersson på Alutrans började med Nostalgikalendern för femton år sedan kunde han inte drömma om vilken succé det skulle bli. Konceptet med en kvalitetskalender i storformat, baserad på lastbilsbilder från förr var helt rätt. Månadsbilder tillsammans med en text som sätter in lastbilen i sin uppgift och tid är ovärderliga.
Kalendern är uppskattad av lastbilsintresserade med ”lite erfarenhet”. Kanske ett tips på julklapp att ge bort till den som redan har allt?
Gelins KGK

Lastbilsnostalgi signerad Stefan Andersson – för fjortonde gången

För den som läst lastbilstidningar är Stefan Andersson troligtvis ett icke helt obekant namn. I Proffs har han medverkat några gånger och hans intresse, engagemang och (inte minst) kunskaper är oslagbara på området. Den som är intresserad av ”lastbilsnostalgi” känner absolut igen hans namn. Nu ger han ut den fjortonde upplagan av sin "Nostalgikalender" i vilken han återigen bjuder in betraktaren till en intressant tidsresa...
Hultsteins

Alutrans bjuder på ett gott nytt nostalgiår

Vänner av nostalgi av det lastbilshistoriska slaget, kan nu se fram emot ännu en kalender från Alutrans och den i sammanhanget kände lastbilsjournalisten Stefan Andersson.
- När vi började med Nostalgikalendern för tolv år sedan kunde vi inte drömma om vilken succé det skulle bli, säger han.

Prenumeration 2020-09

Nästa års dagar illustreras med bilder från förr

Elfte nostalgikalender på gång

När Stefan Andersson började ge ut Nostalgikalendern för elva år sedan, kunde han inte drömma om vilken succé det skulle bli. Nu kommer den elfte upplagan, full med lastbilar från förr.

Gelins KGK