Hemleverans

Listar alla artiklar taggade med: Hemleverans

Dubblering av antalet fordon på kort tid

Under det senaste året har den digitala utvecklingen tagit stora steg framåt i en takt som många av oss inte såg för ett drygt år sedan. Något som kraftigt ökat under pandemiåret, är hemleveranser av mat och dryck. Tempcon Stockholm anpassade sig till detta och har på ett par veckor dubblerat antalet fordon.

Airmee expanderar till Växjö

Logistik tech-bolaget Airmee expanderar till Växjö och erbjuder hemleverans av e-handelsvaror. Airmee har vuxit explosionsartat på den svenska logistikmarknaden i takt med att e-handeln och efterfrågan på hemleveranser ökat kraftigt senaste åren. Nu lanserar de sina hemleveranstjänster i Växjö. Airmee är specialiserade på samma dag leveranser och levererar från hundratals e-handlare till konsumenter i flera städer runt om i Sverige.
VBG onspot

Postnord ser stor ökning av hemleveranser

När allt fler jobbar hemma, ökar behovet av att få varorna till dörren. Hemleveranser i Postnords flöden har ökat med 50 procent under de senaste veckorna.
Daf

Transport kritiserar hemleveranser från Systembolaget

Systembolaget meddelar idag via ett pressmeddelande att man på försök kommer att börja med hemleverans av alkoholhaltiga varor i Stockholmsområdet med start i november. Företaget Bring Express uppges har tagit leveransuppdraget. Transport har inte kontaktats angående de nya arbetsuppgifterna som förväntas utföras av deras medlemmar.