Utrymmet ökas med 2 000 kvm i grannlokalen. Utrymmet ökas med 2 000 kvm i grannlokalen.

Instabee utökar med 4 000 kvm

Logistikföretaget Instabee har tecknat avtal med Wihlborgs om ytterligare 4 000 kvm i fastigheten på Ättekulla industriområde i Helsingborg.

Instabee, där konsumentvarumärkerna Budbee och Instabox ingår, erbjuder leveranser antingen hem till konsumenten eller till ett paketskåp. Instabee har verksamhet i sex länder och går att välja som fraktalternativ hos majoriteten av de stora nätbutikerna i Sverige.

Instabee har varit hyresgäst hos Wihlborgs sedan 2018 och hyrde då 220 kvm på Berga i Helsingborg. Sedan 2021 har företaget hyrt 2 000 kvm i Bunkagården Västra 8 på Ättekulla, men utökar nu alltså med dubbelt så stor yta i grannlokalen. Tillträdet ägde rum den 1 juni, i anslutning till att den tidigare hyresgästen flyttade ut. Avtalet omfattar tre år.

Ättekulla industriområde ligger i södra Helsingborg och har med sin närhet till E4/E6 och Helsingborgs hamn blivit populärt för transport- och entreprenadföretag och grossister.

Om artikeln

Publicerad: 2024-06-25 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Ättekulla Budbee Godstransport. Näthandel Helsingborg Hemleverans Instabee Instabox Wihlborgs