I det utökade uppdraget ingår omlastning på Widrikssons terminal i Västberga. I det utökade uppdraget ingår omlastning på Widrikssons terminal i Västberga.

Widriksson Logistik börjar köra hemleveranser för BSH Home Appliances

Widriksson Logistik får utökat uppdrag för BSH Home Appliances med varumärken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau. Transporterna avser vitvaror och hushållsapparater till byggarbetsplatser och privatpersoner och innebär fler val och bättre service för mottagarna.

Widriksson har hanterat BSH Home Appliances transporter till byggarbetsplatser i Stockholm och Norrtälje sedan april 2019. Nu förlängs uppdraget för södra Stockholm i direkt närhet till Widrikssons centralt placerade spridningsterminal samt utökas med hemleveranser till privatpersoner.

Nu tar Widrikssons ett kliv fram i kundens värdekedja och skapar mervärde både för vår kund och deras kunder, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik.
Vi har lång vana av last mile-leveranser till konsument från andra stora kunder och i och med detta uppdrag är vi med och utvecklar BSH Home Appliances hemleveranser, säger han.

Vitvaror och hushållsapparater är ömtåliga och måste transporteras varsamt vilket kräver särskild kunskap. Byggleveranser är dessutom känsliga för förseningar och det är avgörande att godset levereras i tid. Widriksson har därför utvecklat ett specifikt transportflöde för BSH Home Appliances som ställer extra höga krav på effektiv logistik, punktlighet och varsam hantering av godset.

För BSH Home Appliances kunder innebär samarbetet med Widriksson ökad service i form av fler valbara tidsintervaller för leverans, möjlighet till inbärning av gods och att få emballaget bortforslat, allt för en bättre kundupplevelse för slutkonsumenten.

Vitvarorna lastas på BSH:s lager i Nykvarn, omlastas på Widrikssons terminal i Västberga och planeras ut till slutkonsumenten inom 24 timmar. Godset samlastas med Widrikssons övriga godstransporter vilket ökar effektiviteten i logistikflödena och minskar antalet transporter.

Om artikeln

Publicerad: 2022-04-13 09:20
Kategori: Nyheter
Taggar: BSH Home Appliances Gods Hemleverans Lager Vägtransport Vitvarutransporter Widrikssons