Fleet Management

Listar alla artiklar taggade med: Fleet Management

Schwarzmüller levererar släp med telematik och gratis provtid

Schwarzmüller levererar alla släpvagnar från fabrik med färdigmonterad telematik från idem telematics tillsammans med tre månaders gratis provtid, utan förpliktelser, för hela fordonsflottan. Den uppkopplade trailern blir det "nya normala" i den kommersiella fordonsindustrin, säger Schwarzmüller.

Scanias nya bränslestöldlarm avskräcker tjuven

Alltför ofta möts lastbilsförare av ett saboterat tanklock och tom tank när de återvänder till sin lastbil. Scania introducerar ett bränslestöldlarm med en sensor som känner av bränslenivån. Larmet finns till en början för enkeltankar och snart för de vanligare dubbeltankarna.

Duktig chaufför kan vinna 100 000 euro i Scania-tävling

Scania bjuder in till världens största tävling för lastbils- och bussförare, Scania Driver Competitions. För att bli bäst krävs övning, beslutsamhet och erfarenhet. Är du den som kommer att stå överst på prispallen?

170 000 Scanialastbilar är uppkopplade

För fem år sedan införde Scania uppkoppling som standard på de europeiska marknaderna. Idag har kunder i mer än 50 länder kopplat upp sig för att få tillgång till tjänster för att följa upp och utvärdera driften av sina fordon. Under 2015 tillkom närmare 70 000 uppkopplade lastbilar och bussar, och idag är antalet uppe i 170 000.