Schwarzmüller levererar alla trailers från fabrik med installerad telematik från idem telematics. Alla anläggningsfordon är också utrustade med Schwarzmüller Intelligent Telematics. Funktionen kan byggas ut ondividuellt. Foto: Schwarzmüller.

Schwarzmüller levererar släp med telematik och gratis provtid

Schwarzmüller levererar alla släpvagnar från fabrik med färdigmonterad telematik från idem telematics tillsammans med tre månaders gratis provtid, utan förpliktelser, för hela fordonsflottan. Den uppkopplade trailern blir det "nya normala" i den kommersiella fordonsindustrin, säger Schwarzmüller.

 

Schwarzmüllers kunder kan nu uppleva fördelarna med datastödda realtidsfunktioner under tre månader utan skyldighet att fortsätta använda tjänsten. Fjärrdiagnosfunktion, spårning, maskinparkhantering och flera andra tjänster är nu standard i alla nya och hyrforrdon och systemet kan byggas ut individuellt.

Kommersiella fordon från Schwarzmüller körs nu på datamoln som standard. Redan vid tillverkningen installerar idem telematics en central styrenhet (TC Trailer Gateway BASIC). Den registrerar kontinuerligt fordonstillstånd och positioner samt förarbeteende och sänder dem i realtid. idem telematics och Schwarzmüller tecknade ett omfattande och flerårigt samarbetsavtal i syfte att etablera den nätverksanslutna trailern som standard i kommersiella fordonsindustrin.

Schwarzmüller Intelligent Telematics är baserad på allt-i-ett-telematikportalen från idem-telematics. Alla Schwarzmüllers släpvagnar levereras med ett aktiverat SIM-kort och fri tillgång till telematikportalen under tre månader utan kostnad, så att transportörerna kan få uppleva fördelarna med intelligent nätverkstransport utan förpliktelse. Schwarzmüller erbjuder tre datatjänstpaket för detta ändamål, som har anpassats till typiska transportscenarier och kan förbättras individuellt.

Schwarzmüllers förinstallerade telematik är också intressant för fordonsflottor som redan använder någon typ av fleet management eftersom systemen kan integreras med olika andra hanteringssystem.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-08 12:29
Kategori: Nyheter
Taggar: Datamoln Fleet Management idem telematics Schwarzmüller Telematik Uppkoppling