Stefan Sahlin, försäljningschef vid Dachsers säljkontor i Örebro.  Stefan Sahlin, försäljningschef vid Dachsers säljkontor i Örebro. 

Dachser Sweden utökar med försäljningschef i Örebro

Dachser Sweden växlar upp och ökar sin närvaro i mellersta Sverige genom ett nytt säljkontor i Örebro. Stefan Sahlin tillträdde under sommaren rollen som försäljningschef. Han kommer närmast från DSV Örebro där han haft samma titel.

I början av året presenterade logistikföretaget planen om att öppna upp ett säljkontor i Örebro för att stärka organisationen och fortsatt växa på den svenska marknaden. Den 15 augusti tillträdde Stefan Sahlin, 53 år, som Sales Manager i Örebro och tillväxtresan är därmed igång.

Stefan kommer närmast från rollen som Sales Manager för DSV Örebro med fokus på Närke och Värmland, och har sedan tidigare en gedigen erfarenhet både inom transport- och logistikbranschen samt från olika roller inom försäljning.

Det nya säljkontoret är beläget i företags- och industriområdet Aspholmen i de södra delarna av Örebro. Nästa steg i processen är att utveckla ett lokalt kundservicecenter som väntas öppna upp under 2023.

Dachser Sweden har utöver säljkontoret i Örebro fem filialer: fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö och ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygfrakt i Göteborg.

Om artikeln

Publicerad: 2022-10-12 12:19
Kategori: Nyheter
Taggar: Dachser Örebro DSV Örebro Försäljningschef Godstransport Lastbil Logistik Stefan Sahlin Vägtransport