På Kurödsvägen byggs terminalen just nu om, och planeras stå färdig i oktober. På Kurödsvägen byggs terminalen just nu om, och planeras stå färdig i oktober.

Bring fyrdubblar kapaciteten i Uddevalla

Logistikaktören Bring växer och har behov av större lokaler i Uddevalla. Därför har man beslutat att öka kapaciteten och ytan, och i oktober flyttar verksamheten in en 3 000 kvadratmeter stor terminal.

Under årets första kvartal ökade paketvolymerna för Bring Sverige med 44 procent. För att möta de ökade volymerna har man nu beslutat att flytta till en större terminal. Bring har skrivit avtal på en lokal i Kuröd som just nu håller på att byggas om för att anpassas till verksamheten. Terminalen med tillhörande kontorsdel blir på 3000 kvadratmeter, en stor ökning jämfört med tidigare 800 kvadratmeter.

Ombyggnationen har precis dragit igång och verksamheten förväntas flytta in redan i slutet av oktober. På den nya terminalen kommer det inte bara att stärkas upp på trafiksidan, det kommer också att byggas ett större hämta själv-lager.

Om artikeln

Publicerad: 2022-07-01 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Being Gods Lager Logistik Transport Uddevalla Vägtransport