Foto: Ntex

Ntex utökar verksamheten i Gislaved

Frakt- och logistikföretaget Ntex fortsätter att expandera inom affärsområdet inrikes. I Gislaved utökar nu företaget sin verksamhet med att även erbjuda inrikes distribution. Detta för att möta efterfrågan hos företagets kunder i Småland, skriver Ntex i ett pressmeddelande.

Ntex fortsätter att växa inom affärsområdet inrikes och expanderar i Gislaved med att utöka sitt Crossdocking- och logistikcenter med distribution inom Sverige.

Sedan flera år tillbaka har frakt- och logistikföretaget en verksamhet i Gislaved med fokus på distribution utrikes. Nu har de även en inrikesfunktion i samma lokaler.

Företaget ser stora fördelar med att verksamheterna för utrikes och inrikes samlas på en och samma plats.
– Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo, säger Anette Yngvesson, Managing Director Ntex Inrikes

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster.
– När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

I samband med satsningen på inrikes-verksamheten anställer Ntex två medarbetare i Gislaved och under första halvåret av nästa år kommer ytterligare fler personer att anställas.
– Vi kommer att sätta i gång rekryteringen av fler medarbetare under början av nästa år och räknar med att fram till våren ha totalt sex personer på Inrikes i Gislaved, säger Anette Yngvesson avslutningsvis.

Om artikeln

Publicerad: 2021-12-07 16:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Gislaved Ntex