Gott Nytt År!

Vi på tidningen Proffs vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till alla som under året har läst våra artiklar och som har följt oss på bland annat Facebook. Ni som annonserar i våra olika kanaler och ni som prenumererar på tidningen får ett extra varmt tack. Det är tack vare er som vi kan fortsätta vårt målmedvetna arbete med att sätta fokus på transportfuskarna.

”Fri frakt” är ett uttryck som vi helst vill slippa. Frakt är inte gratis, det ska kosta pengar att få en vara förflyttad i ett seriöst logistiksystem. I annat fall riskerar transportbranschen att utarmas. Och den som får betala priset är främst du som kör lastbil – och din arbetsgivare.

Det finns oerhört många välskötta transportföretag, både svenska och utländska. Ni som verkar inom dessa ska självklart också kunna livnära er på det viktiga uppdraget. Ett slitet uttryck, men tack vare er håller vi hela världen igång – inte ”bara” Sverige.

Ledstjärnan på Proffsredaktionen har alltid varit att lyfta fram fusket och berätta om de oseriösas framfart. Vi, liksom ni, vet vad det innebär om transportsystemet fallerar.

Om du som läser dessa rader håller med oss så köp en prenumeration på vår tidning. Det kostar lite drygt 26 kronor i månaden om du väljer en helårsprenumeration. Samtidigt bevisar du att du ”bryr dig”.

För 26 spänn kan vi fortsätta vårt arbete med att leverera dagliga storys på nätet till dig. Du får dessutom 12 tidningar i din brevlåda och i appen varje år. Du kan titta på vår webb-tv och du kan lyssna på våra poddar. Som sagt – för 26 kronor i månaden (inklusive moms, dessutom).

Här kan du beställa din prenumeration. Du kan välja mellan flera olika betalningssätt, swish, kortbetalning eller faktura. Och – du som driver företag… kostnaden är dessutom avdragsgill i din verksamhet!

Gott nytt år – och återigen tack till er som väljer att stötta Proffs!

Om artikeln

Publicerad: 2021-12-30 15:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Gott Nytt År Prenumerera Tidningen Proffs