Tidningen Proffs

Listar alla artiklar taggade med: Tidningen Proffs

Äntligen – En RIKTIG Chaufförspodd!

Tidningen Proffs tar steget in i podd-världen. Den nya podcasten, En Riktig Chaufförspodd, har i dagarna publicerat sitt allra första avsnitt. Är du nyfiken på vad du kan förvänta dig att få höra framöver så lyssna på det.

Proffs – en 30 år gammal tuffing

För 30 år sedan såg den allra första Proffstidningen dagens ljus. För exakt 16 år sedan satte jag mig ner på chefredaktörsstolen. Men redan 1992, för 28 år sedan, skrev jag min första artikel i tidningen. Åren går sannerligen snabbt…

Nytt nummer på väg – det här missar du som inte prenumererar!

Nästa nummer av tidningen Proffs dimper ner i brevlådan nästa fredag, den 22 november. Då kan du bland annat läsa en exklusiv intervju med Ivecos nordenchef Håkan Jönsson. Vi presenterar också ”radarparet” hos trafikpolisen i Östersund, Eva Nilsson och Joakim Ringqvist. Vi har också besökt Helsingborgs hamn, där vi till exempel träffade tulltjänstemän, trafik- och gränspolis.

Nu finns månadens PROFFS i appen!

Ett tekniskt fel tidigare i morse, innebar att månadens tidning inte laddades upp till appen som det var tänkt. Felet är nu åtgärdat och det går därmed att läsa tidningen i mobila enheter från och med 10.45 idag. Vi beklagar det inträffade!

Låt oss prata om hur verkligheten ser ut, Damberg!

Så snart vi lyfter en vägtransportfråga med berörda ministrar i regeringen, inleds svaren undantagslöst med samma ord i samma följd. Man radar genast upp tre punkter som man menar är ”kraftfulla satsningar för ordning och reda på våra vägar”. Men jag köper det inte!

Åkare Johansson – 93 år och fortfarande aktiv

Claes Pettersson Åkeri AB startade 1885. Ett åkeri som hängt med ett tag alltså. Detsamma kan man säga om nuvarande huvudägaren Carl-Gustaf Johansson. Han är på kontoret varje dag – 93 år fyllda.

Vill du veta vem som vann 5 000 kronor i vår prenumerationstävling?

Tidningen Proffs prenumerationstävling är avgjord. Vinnaren kan nu se fram emot att shoppa loss hos Comp-lux. Och vinnaren är…

Airbrush vs. foliering och många kockar i soppan för utländsk bärgning

I nästa nummer av tidningen PROFFS, nummer 10, undrar en motivlackerare om man verkligen kan vinna första pris för bästa lack om fordonet eller släpet är folierat. Vi undrar hur många kockar det behövs för en ”soppa” när ett utländskt ekipage ska bärgas.

Historiskt omslag – som kan bli ditt

Årets sista nummer av tidningen Proffs bjuder på ett smått historiskt omslag. Branschen har enats i en gemensam aktion och satt ner fötterna. Nu kräver man att politiker agerar för att rädda den egna näringen. Ett krav som man inte tänker vika en tum ifrån.
Se till att skaffa det "unika" omslaget ? och tidningen, så klart!

Nu startar två nya artikelserier i Proffs

I nästa nummer av Proffs inleder vi två nya artikelserier i syfte att öka mervärdet för dig som läsare - och som vi så klart hoppas att du ska gilla.