Prenumerera

Listar alla artiklar taggade med: Prenumerera

PROFFS önskar alla en god jul!

Vi på redaktionen önskar våra läsare och annonsörer en riktigt god och avkopplande jul. Vi vill tacka er alla för att ni har gjort oss till den mest lästa lastbilstidningen på nätet. Det tar vi som ett gott betyg och återigen den bästa julklappen som vi kan önska oss!

Mest lästa lastbilstidningen: ”Hjälp oss att bli ännu bättre!”

Vår nyhetssida, tidningenproffs.se, är den mest besökta och lästa lastbilstidningen på nätet i Sverige. Intresset för våra reportage som handlar om trafikpolisens arbete är oerhört stort.
Men vi vill veta om det är något som du tycker att vi kan göra bättre!
Hultsteins

Vi vill ge dig en 30-årspresent – välkommen till Elmia!

Reklam för chaufförsyrket är ett bra sätt att locka folk till branschen. På TV3 går just nu den i skrivande stund nya serien ”Svenska Truckers”, som producerats av Alaska Film & TV – samma produktionsbolag som står bakom bland annat ”Efterlyst” och ”Vägens Hjältar”.
Förutom att lära sig många nya svordomar, får tittaren även en inblick i yrkesförarens vardag inom flera olika transportområden. För att göra bra tv är ”vardagen” hyfsat hårt vinklad. Inte mycket som tycks gå förarnas väg.
Men en eloge till programidén som med största sannolikhet kan få upp ögonen på den oinvigde för hur viktigt – och spännande – yrket är.
Daf

Sista chansen till en ljusare tillvaro!

Du som köper en prenumeration genom att swisha 315 kronor till oss, har chansen att vinna ett presentkort som kan användas hos Comp-Lux värt 5 000 kronor. Men nu får du snabba på, tävlingen avslutas i natt!

Proffs har träffat transportupphandlarna hos Volvo

Lagliga transporter – hur svårt kan det vara, egentligen?

Proffs har i många år förmedlat berättelser om olagliga transporter som avslöjats av polisen. Hundratals artiklar om allt från trafikfarliga fordon med allvarliga tekniska brister, till överlaster och otillåtna cabotage har vi publicerat. Frågan som både vi och många i åkeribranschen ställer sig är hur man som transportköpare kan ha så ”dålig koll” på de eller dem som fraktar det egna godset. Volvokoncernen öppnade dörren för Proffs och gav oss en djuplodande förklaring om hur transportuppköpen i koncernen går till.
Hultsteins

Vinn ”tung belysning” från Comp-Lux!

Just nu pågår vår tävling där du kan vinna ett presentkort värt 5 000 kronor hos Comp-Lux. Köp en prenumeration genom att swisha 315 kronor till 123 597 84 24. Glöm inte att ange din adress! Har du inte tillgång till Swish, skicka dina adressuppgifter till pren@vagpress.se så hjälper vi dig.
Prenumeration 2020-09

Så här gör du för att

Läsa Proffs på läsplatta och i telefon

Nu går det att läsa Proffs på läsplattor och smartphones, med operativsystemen iOS och Android. Du som har köpt en prenumeration på papperstidningen, får nu även möjlighet att läsa den "mobilt" ? helt utan extra kostnad.
Så här gör du!

Hultsteins

Nytt nummer ute nu!

I dagarna distribueras det senaste numret av Proffs, nr 5-2012.
Läs till exempel om gengasbilen som fick nytt liv hos Inge Nyman, om åkeriet som satsar på att bli västra Sveriges mest miljömässiga transportföretag och om tingsrättsdomen mot bilbärgaren Kjell Gustavsson vars blåljus inte anses olagliga.

VBG onspot