Ett av de många exemplen på dålig lastsäkring som Proffs tidigare uppmärksammat. Foto: Heidi Bodensjö: Proffs/arkiv Ett av de många exemplen på dålig lastsäkring som Proffs tidigare uppmärksammat. Foto: Heidi Bodensjö: Proffs/arkiv

Välkommen till lastsäkringskonferens

Vet du vad som gäller? Konferensen anordnas den 27 - 28 oktober av intresseorganisationen SAGIT (Säkring Av Gods I Trafik) och kommer i år helt och hållet att genomföras på distans via Zoom Webinar. Liksom tidigare år svarar MariTerm AB för de praktiska arrangemangen.

Här är en liten teaser inför konferensen.

Konferensen är uppdelad på två dagar med två pass per dag, ett förmiddagspass kl 10 – 12 och ett eftermiddagspass kl 13 – 15.

Första dagen är det fokus på vägtransport och ansvarsfrågor under första dagen. Andra dagen hamnar fokus på sjötransport och kombitransport.

När respektive eftermiddagspass är avslutat, kommer det att finnas möjlighet till mingel i form av flera parallella miniseminarier med små korta nischade föredrag där deltagarna är aktiva i diskussioner.

Konferensspråket är svenska med undantag av några få anföranden som är på engelska.

Platserna börjar fyllas ut på miniseminarierna, så om ni vill ha en säker plats på önskat seminarium gäller det att anmäla er snarast möjligt.

Mer information om och program för konferensen finns här.

Konferensavgift: Två dagar: 3 800 kronor per person exklusive moms. En dag: 2 500 kronor per person exklusive moms.

Om artikeln

Publicerad: 2021-10-06 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Kombitransport Lastsäkring Lastsäkringskonferens Mariterm Sjötransport Tagit Trafiksäkerhet Vägtransport