Foto: Barncancerfonden/Youtube

Tack till alla som kör för Barncancerfonden!

Att köra för Barncancerfonden har vuxit och med det även de summor som rullar in på Barncancerfondens konto. Med mer pengar kan mer forskning göras och fler barn kan få tillgång till allt mer effektiva behandlingar. Barncancerfonden vill här dela med sig av ett öde som fick ett solskensavslut.

Barncancerfonden uppmärksammade Proffs artikel om Strands Lighting Divisions två ”ambassadörer” som körde för att bidra till fonden och tillsammans med Strands, blev det 60 000 kronor. Nu vill Barncancerfonden dela med sig av verkligheten och hur stor skillnad det gör när barn kan få behandling i tid.

Filmen handlar om John som fick cancer, men tack vare rätt insatser och hårt arbete, kunde John förverkliga sin dröm – att bli lastbilschaufför.
– Tack alla ni som kör för Barncancerfonden, säger John.

Se filmen här!

Om artikeln

Publicerad: 2021-10-11 11:08
Kategori: Nyheter
Taggar: Barncancer Barncancerfonden Cancer Cancerbehandling Cancerforskning Lastbilschaufför Transportgymnasium