Barncancer

Listar alla artiklar taggade med: Barncancer

Vi som kör för Barncancerfonden överlämnade gåvor i Göteborg

Under september månad har många fordon rullat in pengar till Barncancerfonden. Pengarna sätts in kollektivt på Barncancerfondens konto. Lördagen den 16 oktober överlämnades gåvor till svårt cancersjuka barn på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus i Göteborg. På plats fanns branschrepresentanter samt ett par kända namn från TV.

Tack till alla som kör för Barncancerfonden!

Att köra för Barncancerfonden har vuxit och med det även de summor som rullar in på Barncancerfondens konto. Med mer pengar kan mer forskning göras och fler barn kan få tillgång till allt mer effektiva behandlingar. Barncancerfonden vill här dela med sig av ett öde som fick ett solskensavslut.

2 ambassadörer, 3 000 mil och 60 000 kronor till Barncancerfonden

För andra året i rad har yrkeschaufförer, åkare och entreprenörer i Sverige deltaget i ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Vilket innebar att de skänkte en krona för varje körd mil under september månad.

Tempcon Group kämpar mot barncancer

Varje dag får ett barn i Sverige cancer och varje vecka förlorar ett barn kampen för livet. Det finns än idag ingen medicinsk förklaring till varför. Cancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1–14 år.

Åkarhjälpen för cancersjuka barn

Den helt ideella Åkarhjälpen som startade 2007, hjälper och sprider glädje i den allra renaste formen där ordet ”ideellt” verkligen betyder ideellt. Varje Jul åker de till flera litauiska sjukhus för cancersjuka barn för att ge dessa barn ett ljus i mörkret och att för en stund kunna glömma sin svåra sjukdom.