Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kört för barncancerfonden.   Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kört för barncancerfonden.

2 ambassadörer, 3 000 mil och 60 000 kronor till Barncancerfonden

För andra året i rad har yrkeschaufförer, åkare och entreprenörer i Sverige deltaget i ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Vilket innebar att de skänkte en krona för varje körd mil under september månad.

För att varje dag insjuknar ett barn i Sverige i någon form av cancer. Och varje dag arbetar Barncancerfonden för att med hjälp av forskning förebygga och bekämpa cancern. Under september månad, även kallad barncancermånaden, engagerar sig därför både företag och privatpersoner för att visa sitt stöd genom att skapa olika engagemang i förmån till forskningen.

Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman som tillsammans med Strands kört för barncancerfonden.

Strands Lighting Division ville också vara med och stötta detta initiativ och skänkte, genom sina ambassadörer, Filip Berg och Fredrik Hultman, 20 kronor för varje mil de körde under september månad.

Nu kan Strands berätta att deras två ambassadörer har kört 1 500 mil var och 3 000 mil tillsammans. Vilket innebär att Strands med glädje, tillsammans med sina ambassadörer, har samlat in 60 000 kronor till Barncancerfonden.

Johan Carlos, vd på Strands Lighting Division.
– Vi är jättestolta över våra ambassadörers insats och det är med stor glädje som vi skänker 60 000 kronor till Barncancerfonden för att vara med och bidra till kampen mot barncancer, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2021-10-04 13:28
Kategori: Nyheter
Taggar: Barncancer Belysning Strands Vi som kör för Barncancerfonden