Transport 2021 (arkivbild från mässan 2019).

Scania deltar på Transport 2021

Hos Scania är förberedelserna inför Transport 2021 redan i full gång. Man ställer ställer upp med ett starkt team, ett spännande urval av fordon presentationer av diverse serviceutbud och Scanias bidrag till framtidens hållbara transporter. Man deltar även på konferensen Grön Transport.

Scanias största monter står som vanligt i hall D där man även i år kommer att få uppleva ett brett urval av det aktuella produktionsprogrammet. Bland annat blir det Danmarkspremiär för den nya CityDoor som är en svängdörr helt i glas som öppnar in till hytten från passagerarsidan.

Utöver det kommer även en R 639 XT, specialiserad för krävande entreprenörskörning. En R-modell med Scanias nya V8-motor och den helt nya växellådan som är tillpassad att gå med under 1000 v/min vid körning på plan väg.

Förutom ett antal biogasfordon, presenterar man även batterielektriska bilar, även från distributionssegmentet. Den senaste V8 770 kommer också att finnas på plats.

I Scanias Service Lounge kan du träffa experter från alla områden. Scania Finans finns på plats och möjligheten att ta körkort hos Scania Academy presenteras också.

Den 16-18 september pågår Transport 2021 i Herning och Scania kommer att finnas i, utöver hall D, även i hallarna E, B och H och täcka upp med fordon från lätta till tunga samt buss.

Om artikeln

Publicerad: 2021-09-13 09:32
Kategori:
Taggar: Fordonsmässa Grön Transport Hållbar Transport Hering Lastbilar Scania Transport 2021