Logicenters anläggning på Kronan 1 i Landskrona.

Logicenters skriver avtal med Nagel-Group

Nu ska ett av Europas stora logistikföretag inom livsmedel, Nagel-Group, flytta in i Logicenters anläggning i Landskrona, Skåne. Det står klart när parterna skrivit ett 15-årigt hyresavtal avseende en 12 000 m2 stor yta i Logicenters befintliga fastighet. Nagel-Groups inflytt beräknas ske under den senare delen av sommaren i år.


Under 2020 färdigställdes Logicenters moderna logistikanläggning Kronan 1 i Landskrona. Nu har logistikfastighetsaktören tecknat ett hyresavtal med det tyska livsmedelslogistikföretaget Nagel-Group avseende en yta om cirka 12 000 m2 av fastigheten som är totalt ungefär 24 000 m2 stor.

Inför Nagel-Groups inflytt, som planeras ske i början september, ska logistikanläggningen utrustas ytterligare för att möta företagets behov. Bland annat kommer Logicenters att addera ytterligare portar till fastigheten, en extra körgård samt tillhandahålla ytor för kyl- och frysvaror. Vidare finns det även möjlighet att installera solceller på taket, något som går i linje med Logicenters hållbarhetsarbete.

Om artikeln

Publicerad: 2021-02-23 09:22
Kategori: Nyheter
Taggar: Livsmedelstransport Logicnter Logistik Nagel-Group transporter