Nordanå Transport kammar hem 20-miljonersavtal

Nordanå Transport AB förlänger samarbetet med Fredricsons Trä AB. Avtalet avser sex bilar varav tre i Arlöv och tre i Göteborg. Fordonen hanterar frakter direkt ut till Fredricsons Träs kunder.

Hos Nordanå Transport är man självfallet glada över att nu ha fått förnyat förtroende för att i ytterligare tre år få samarbeta med Fredricsons Trä som är en landets större distributörer av trä, skiv- och byggmaterial.

Avtalet som är värt över 20 miljoner under treårsperioden är ett av de större i Nordanå Transports historia.
– Det är mycket glädjande och ett fint betyg till våra chaufförer och deras arbete som uppenbarligen uppskattas av Fredricsons Trä och deras kunder. Detta ger oss möjlighet att investera i nya lastbilar för ännu högre driftsäkerhet och förbättrad arbetsmiljö, säger Anders Clarén vd på Nordanå Transport AB.

En av Fredricssons Träs strategier är att kunna förse sina kunder med direktleveranser. Det ger företaget möjlighet att profilera både personal och lastbilar med sin egen logotype, något som Fredricssons Trä menar kommunicerar företagets ”tydliga värderingar, vilka uppskattas av våra kunder och ger oss ett stort mervärde”.
– Förutom driftsäkra leveranser och trevlig personal så är det viktigt för oss att leveransen är klimatsmart och här har Nordanå kommit långt med lastbilar som drivs av fossilfria bränsle, säger Magnus Persson vd på Fredricsons Trä AB.

VBG onspot

Om artikeln

Publicerad: 2020-05-07 07:58
Kategori: Nyheter
Taggar: Ekonomi Företagsnyheter Nordanå Transport