The Gothenburg Gateway i Norrköping

Nu lanseras The Gothenburg Gateway i Norrköping. Det är nästa steg i svensk logistik. En unik satsning för att möjliggöra maximalt 48 timmar för en container, som är lastad på ett tåg var som helst i Sverige, att ställas på ett oceangående fartyg och nå världsmarknaden.

18 juni bjöd APM Terminals Gothenburg tillsammans med GDL, in till en uppskattad lansering av The Gothenburg Gateway i Norrköping. Flera varuägare, speditörer och tågoperatörer kom för att lyssna till hur de kan ta del av satsningen och nå världsmarknaden på mindre än 48 timmar.

Under eventet presenterades en ny och effektivare tåglösning mellan Norrköping och Göteborg via Katrineholm Rail Point. Lösningen möjliggör direktanlöp i Göteborg med kortare ledtider och minskad risk för förseningar och omlastningar i andra hamnar. Helt enkelt en snabbare väg ut i världsmarknaden.

Om artikeln

Publicerad: 2019-07-12 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: APM Terminals Container Katrineholm Rail Point GDL Göteborg Norrköping