Norrköping

Listar alla artiklar taggade med: Norrköping

Norrköping åter aktuellt för ny batterifabrik

Norrköping är i samverkan med Finspång återigen en av städerna som Northvolt AB ser som en kandidat när företaget förbereder ytterligare en stor etablering av en ny fabrik för litiumbatterier i Sverige. Fabriken beräknas ge jobb åt runt 2 500 personer.

Ny paket- och postterminal i Norrköping

I takt med ökande paketvolymer behöver Postnord utöka sin verksamhet i Norrköping med en ny terminal. Idag ligger Postnords lokaler vid Norra Promenaden i Norrköping. Behovet att utöka verksamheten sammanfaller med att godsbangården flyttas och framtida stadsutveckling påverkar dagens förutsättningar för post och paket-utdelning. Därför vill Postnord nu förvärva mark för att uppföra en ny modern anläggning på Händelö.

STS har ny tankbilsverkstad i Norrköping

Nu välkomnas alla kunder till STS nya tankbilsverkstad i Norrköping. Där är Ulf Kindstrand deras tankspecialist som har jobbat med service och reparationer på tankfordon i över 20 år och står alltid redo att hjälpa kunderna.

STS Norrköping öppnar tankbilsverkstad

I början av Oktober invigs den nya tankfordonsverkstad hos STS Norrköping i samverkan med LAG och flera övriga partners.

The Gothenburg Gateway i Norrköping

Nu lanseras The Gothenburg Gateway i Norrköping. Det är nästa steg i svensk logistik. En unik satsning för att möjliggöra maximalt 48 timmar för en container, som är lastad på ett tåg var som helst i Sverige, att ställas på ett oceangående fartyg och nå världsmarknaden.

Mats skyddade brinnande fordon med sin långtradare

En Audi börjar plötsligt brinna under fredagsförmiddagen på E4, södergående, cirka en mil norr om Norrköping. För att skydda den drabbade personbilisten, väljer chauffören Mats Gunnarsson från Falkenberg, att ställa sitt Haanpaa-ekipage tvärs över den ena körbanan.

Mellanlagring av farliga sopor kostade 75 000

IL Recycling Service AB i Norrköping har fått ett strafföreläggande med företagsbot på 75 000 kronor.

Fängelse och inreseförbud för chaufför med falska handlingar

Klockan 11.20 idag, den 3 februari, meddelade Falu tingsrätt sin dom mot den åtalade bosnisk/kroatiske lastbilschauffören, född 1972, som använt ett falskt kroatiskt pass under sina körningar med en svenskregistrerad lastbil för ett Norrköpingsåkeri.

TRANSPORTFUSKET I FOKUS

Trafikpolisen Mattias lät sig inte luras

Chaufför häktad – visade upp falska handlingar

Under detta års andra vecka, stoppades ännu en gång ett ekipage från ett åkeri i Norrköping. Polisassistent Mattias Andersson, Polismyndigheten Dalarna, kunde konstatera att passet var falskt och därmed hade föraren ingen rätt att arbeta inom EU. Mannen anhölls och är nu även häktad.