I veckans avsnitt av Uppdrag granskning har SVT-reportrarna Rolf Lunneborg (t vä) och Håkan Alamaa bland annat följt med Heidi Bodensjö under en arbetsdag. Noko Zaire (t hö) är teamets fotograf.Fotograf: Göran Rosengren

Proffs redaktör i veckans Uppdrag granskning:

Lagens korta arm

Veckans avsnitt av SVT:s "Uppdrag granskning" tar upp situationen inom trafikpolisen. Man belyser farorna med den olagliga trafiken och ställer detta i relation till den krympande organisationen som trafikpolisen utgör.

Uppdrag gransknings Rolf Lunneborg och Håkan Alamaa har gett sig ut i ”verklighetens transport-Sverige”. Bland annat medverkar Heidi Bodensjö, yrkesförare och journalist sedan många år på tidningen Proffs.

Missa inte veckans ”Uppdrag granskning” som sänds i morgon, onsdag, på SVT1 och SVT Play kl 20.00.

Läs mer om avsnittet på SVT:s hemsida – klicka här!

Om artikeln

Publicerad: 2015-11-03 09:45
Kategori: Nyheter
Taggar: Heidi Bodensjö SVT Trafikpolisen Uppdrag granskning