Nytt nummer på väg – det här missar du som inte prenumererar!

Nästa nummer av tidningen Proffs dimper ner i brevlådan nästa fredag, den 22 november. Då kan du bland annat läsa en exklusiv intervju med Ivecos nordenchef Håkan Jönsson. Vi presenterar också ”radarparet” hos trafikpolisen i Östersund, Eva Nilsson och Joakim Ringqvist. Vi har också besökt Helsingborgs hamn, där vi till exempel träffade tulltjänstemän, trafik- och gränspolis.

Vi har dessutom hunnit med att hälsa på hos Yrkesakademin i Falun under deras ”öppet hus” och vi berättar om timmeråkaren Kent Östlund, som när hans nuvarande lastbil har rullat 60 000 mil säger att han ska pensionera sig.

Som vanligt hittar du även kloka och läsvärda ord i krönikeform signerade Sven-Erik Alhem, före detta överåklagare och numera ordförande i Brottsofferjouren Sverige.

Detta och mycket mer kan du alltså läsa om i Proffs novembernummer.

Tidningen Proffs redaktionella idé är att ge läsaren en så komplett bild av det som pågår i vägtransportbranschen. Nättidningen och den tryckta tidningen skiljer sig åt rent innehållsmässigt – och det är du som prenumerant som ger oss förutsättningar att fortsätta vårt arbete, bland annat med vår granskning av transportfusket!

Du som läser nyheterna här på nätet gör det tack vare våra annonsörer och betalande prenumeranter. Så om du inte redan har gjort det – prenumerera du också!

För 315 kronor får du, förutom alla artiklar på nätet, dessutom tidningen Proffs i din brevlåda – och i din mobiltelefon efter att du laddat ner vår app (till Android och iOS).

[pro_ad_display_adzone id=”212″]

Om artikeln

Publicerad: 2019-11-15 11:02
Kategori: Nyheter
Taggar: Prenumerationer Tidningen Proffs