Stigs Center

Listar alla artiklar taggade med: Stigs Center

Vlantanas förare uppträder hotfullt på Stigs Center

Vlantana here, Vlantana there, Vlantana everywhere. Efter påtryckningar, lämnar Vlantana Shellstationen i Sandsjöbacka, men landade istället på Stigs Center i Göteborg, Snapparp i Laholm och Spekeröd i Stenungsunds kommun.

Gelins KGK

Fel uppgifter om bevakningskonceptet på Stigs Center

Det pressmeddelande som Sveriges Åkeriföretag skickade ut, som handlade om att Rasta öppnar sju bevakade uppställningsplatser i Sverige, innehåller felaktig information. Det blev Proffsredaktionen varse ganska omgående efter att artikeln publicerades på nätet under torsdagen.

Prenumeration 2020-09

Hot om nattparkeringsförbud på Stigs Center avvärjt

Det blir inget stopp för uppställning av lastbilar nattetid på Stigs Center. Precis innan påsk meddelade Göteborgs kommun att man tänkt om.
? Man kan säga att kommunen lyssnat på de argument som framförts, och det beror till stor del på Åkeriföreningen och polisen som jag har fått mycket hjälp av, säger Stefan Andersson som äger och driver Stigs Center.

Daf

Stigs Center – en följetong

2005 mötte Polisen transportbranschen första gången för att lyssna på deras synpunkter och vad polisen i samverkan kan göra för att öka säkerheten för chaufförer och åkare.
Redan då framkom oviljan att parkera på Stigs Center på grund av dess sociala misär och lokala hotbilder.

Gelins KGK