Stundtals hotfull stämning på Stigs Center i Göteborg när ägaren försöker förklara vilka regler som gäller på området.Fotograf: Tommy Holl

Vlantanas förare uppträder hotfullt på Stigs Center

Vlantana here, Vlantana there, Vlantana everywhere. Efter påtryckningar, lämnar Vlantana Shellstationen i Sandsjöbacka, men landade istället på Stigs Center i Göteborg, Snapparp i Laholm och Spekeröd i Stenungsunds kommun.

Proffs har talat med Statoilstationen i Spekeröd, med Stenungsunds kommun samt Trafikverket som känner till problemet och det pågår arbete i samarbete med polisen.

Även hos Statoil i Snapparp, har Vlantanas parkerande ökat och nu reagerar man där också.

På Stigs Center har situationen stundtals varit hotfull när platsens chef gjort klart för förarna vad som gäller för att få parkera.
– Nu tar vi i med hårdhandskarna, säger Stefan Andersson som överrumplades när Vlantanas ekipage plötsligt dök upp på området.

Frustrationen är stor och inte minst Trafikverket söker efter hållbara lösningar, men inser att det krävs nytänk och innovation för att finna dem.

Läs mer om alla turer i detta och vad som händer, i nästa nummer av tidningen Proffs som kommer ut den 15 april.

Prenumerera nu!

Tidningen Proffs är tidningen som vill – och vågar – sätta fingret på de problem som drabbar dig i vägtransportbranschen.
Ta en prenumeration och stötta oss i vårt arbete mot transportfusket! Det enklaste sättet att prenumerera är att fylla i det här formuläret.

Om artikeln

Publicerad: 2016-04-05 17:06
Kategori: Nyheter
Taggar: Parkeringsproblem Snapparp Spekeröd Stigs Center Vlantana