Proffs

Listar alla artiklar taggade med: Proffs

Sista chansen till en ljusare tillvaro!

Du som köper en prenumeration genom att swisha 315 kronor till oss, har chansen att vinna ett presentkort som kan användas hos Comp-Lux värt 5 000 kronor. Men nu får du snabba på, tävlingen avslutas i natt!
Wabco

Tipsa Proffs – gå in gratis på Lastbil 2018!

Har du ett nyhetstips som du tycker att vi på tidningen Proffs borde titta närmare på? Skicka det då till oss. Tips som leder till en artikel, belönar vi med fribiljetter till Lastbil 2018 på Elmia.

Daf

Semestertider på tidningen Proffs

Vi vill härmed passa på att önska alla våra läsare och annonsörer en riktigt fin och avkopplande sommar. Nu går redaktionen ner i "viloläge" för att med full kraft komma tillbaka igen om några veckor.

Prenumeration 2020-09

Kan vi nå 10 000 ?gilla? före nyår?

Gilla Proffs och vinn – en bättre framtid?

Många företag lägger ut tävlingar där man ska klicka "gilla" på Facebook. Man kan då vinna allt från smörknivar till surfplattor ? och ibland ännu mer.
Men vi på tidningen Proffs vill inte ha falska "gilla-klick". Vi vill att du klickar på knappen av en enda anledning. Att du uppskattar våra artiklar och den journalistik vi bedriver för att belysa problemen i din bransch. Det borde väl vara skäl nog, eller hur?

Gelins KGK

Elmia öppnar portarna till årets ”lastbilsfest”

Under onsdagen öppnas portarna till Lastbil 2014 på Elmia i Jönköping. Proffs är så klart på plats ? i sällskap av tjejerna i Queen of the Road. Du hittar oss i monter D01:28!

Hultsteins

Ha en fin sommar!

Redaktionen varvar nu ner och stänger några veckor för semester. Men det går alltid bra att kontakta oss via e-post. Den läser vi kontinuerligt.

Prenumeration 2020-09

Så här gör du för att

Läsa Proffs på läsplatta och i telefon

Nu går det att läsa Proffs på läsplattor och smartphones, med operativsystemen iOS och Android. Du som har köpt en prenumeration på papperstidningen, får nu även möjlighet att läsa den "mobilt" ? helt utan extra kostnad.
Så här gör du!

Hultsteins

Nu öppnar Lastbil 2012

Idag är det dags för Elmiamässan att slå upp portarna till Lastbil 2012.
Föregående mässor har dragit drygt 40 000 besökare och något annat är antagligen knappast att vänta i år.
Och som vanligt hittar ni tidningen Proffs i D-hallen!

Gelins KGK

God Jul!

Vi på tidningen Proffs vill härmed ta tilfället i akt och önska alla våra läsare, annonsörer och leverantörer en riktigt God Jul!