Mest lästa lastbilstidningen: ”Hjälp oss att bli ännu bättre!”

Vår nyhetssida, tidningenproffs.se, är den mest besökta och lästa lastbilstidningen på nätet i Sverige. Intresset för våra reportage som handlar om trafikpolisens arbete är oerhört stort.
Men vi vill veta om det är något som du tycker att vi kan göra bättre!

När vi skriver om trafikpolisens arbete blir trycket oftast stort på vår hemsida. Vid flera tillfällen så stort att sidan inte står pall. Mycket energi läggs därför på att utveckla hemsidan och den server som hanterar sidan. Idag upplever vi sidan som mycket stabil vilket är glädjande.

Polisreportage i all ära. Men är det något som du saknar på sidan? Vi nöjer oss alltså inte med att ha bäst besöksstatistik – vi vill bli ännu bättre!

Vi tar därför tacksamt emot tips på sådant som vi kan skriva om. Och det behöver absolut inte handla om kriminella och mindre nogräknade transportörer. Solskenshistorier, dråpliga händelser, vardagsreportage och allt annat som ni saknar är av största intresse för oss.

Kontakta oss via e-post; tips@vagpress.se eller genom vår meddelandefunktion på såväl Facebook som på vår hemsida. Du som tipsar får gärna vara helt anonym, men vi ber dig att ändå ange dina kontaktuppgifter i det fall vi behöver mer kött på benen. Din anonymitet är grundlagsskyddad!

Glöm inte att gilla oss på Facebook – och ta en prenumeration på vår tidning som kommer ut med 12 nummer per år för endast 315 kronor! Enklast är att swisha 315 kronor till 123 84 24. Notera att du måste ange leveransadressen när du swishar!

Om artikeln

Publicerad: 2020-07-28 10:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Prenumerera Tipsa Proffs