Johan Kullgren

Listar alla artiklar taggade med: Johan Kullgren

Förra veckan levererade Furåsen Maskin AB tre fordon till Ukraina. På bilden ser vi Azovbataljonen i Druzhvika. Alen Stefanac näst längst till höger. Foto: Privat.

”Klart att lastbilen ska till Ukraina”

Ukrainas trupper behöver fordon både för transporter av krigsmateriel och personal, men även för att flytta döda kroppar. Alen Stefanac har som volontär engagerat sig i just detta och när frågan kommer upp om någon har en tung lastbil att skänka eller sälja för en billig peng, visar det sig att den finns i Jönköping. Åkaren och ägaren Johan Kullgren lägger upp ett inlägg på Truckers Paradise om projektet och gensvaret är fantastiskt. ”Klart att lastbilen ska till Ukraina!”
HÄR STANNAR SVERIGE
Massor med lastbilsekipage hade samlats på Exportgatan vid lunchtid idag. Inga framkomlighetsproblem, men uppenbart ändå lite för trångt för en av lokaltrafikens bussar som stötte emot ett av lastbilsekipagen (längst upp på bilden).Fotograf: Tommy Holl

Johan Kullgren:

Nu vill vi ha igång en dialog med våra politiker

Kampen fortsätter. Chaufförer och åkare visar tydligt att man inte tänker ge upp. Nu ska det bli ordning och rättvisa i branschen. Vid lunch idag samlades återigen en mängd lastbilar på Exportgatan i Göteborg, som nog får sägas vara en av de mer "organiserade" platserna att ställa upp på i aktionen "Här stannar Sverige".
- Nu vill vi ha igång en dialog med våra politiker, säger åkaren Johan Kullgren.