Var med och nominera framtidens talanger i Topp 40 under 40. Foto: Proffs/arkiv. Var med och nominera framtidens talanger i Topp 40 under 40. Foto: Proffs/arkiv.

Var med och nominera framtidens talanger

Vi vill slå ett slag för Sveriges Åkeriföretags satsning ”Topp 40 under 40”. Det är en ny topplista som ska lyfta fram transportbranschens framtidstalanger. Nomineringen till topplistan pågår nu och fram till den 6 september.

Åkerinäringen, med omkring tiotusen företag och en omsättning på 3,5 procent av Sveriges BNP, är en viktig bransch för ett väl fungerande samhälle och ett växande näringsliv.

Branschen har en central roll att spela i den pågående omställningen mot minskade klimatutsläpp där många nya initiativ idag tas av unga, engagerade företagare och medarbetare.

Med den nya talanglistan ”Topp 40 under 40”, vill Sveriges Åkeriföretag lyfta fram företagare och branschmedarbetare som med sitt engagemang är verkliga transporthjältar som håller samhället rullande. Listan syftar till att synliggöra personer som med sin drivkraft, kunskap och prestationsförmåga spelar en viktig roll för svensk åkerinärings framtid.

Till ”Topp 40 under 40” kan inte enbart nomineras framgångsrika företagare. Även särskilt kompetenta, inspirerande och engagerade branschmedarbetare kan nomineras. Exempelvis den person som sprider glädje på arbetsplatsen, den som är en särskilt skicklig förare, den som har genomfört projekt på ett exceptionellt framgångsrikt sätt, eller den som driver en särskilt framgångsrik transportverksamhet.

Skicka in din nominering med en motivering till: topp40@akeri.se.

Nomineringen stängs den 6 september. Alla inskickade förslag granskas av en särskild jury. Topplistan presenteras under hösten både på webben och i Svensk Åkeritidning.

Läs mer om regler, kriterier och presentation kring utnämningen på akeri.se.

Om artikeln

Publicerad: 2024-07-10 15:55
Kategori: Nyheter
Taggar: Framtidstalang Sveriges Åkeriföretag Topp 40 under 40 transportbranschen