Den tysk-österrikiska återförsäljaren Tschann Nutzfahrzeuge fick utmärkelsen ”DAF International Dealer of the Year 2023” på DAF International Dealer Meeting. Den tysk-österrikiska återförsäljaren Tschann Nutzfahrzeuge fick utmärkelsen ”DAF International Dealer of the Year 2023” på DAF International Dealer Meeting.

DAF utser ”International Dealer of the Year 2023

Den tysk-österrikiska återförsäljargruppen Tschann Nutzfahrzeuge utsågs till ”DAF International Dealer of the Year 2023” på DAF International Dealer Meeting i Sitges i Spanien. Tschann Nutzfahrzeuge utmärker sig genom att erbjuda en högklassig kundupplevelse på alla områden. ”Det är därför återförsäljaren förtjänar att vinna 2023”, säger Richard Zink, Director Marketing & Sales och styrelsemedlem i Board of Management på DAF Trucks.

Varje januari delar DAF ut utmärkelser till sina främsta återförsäljare. Vissa får utmärkelser för enastående kundtillfredsställelse och andra för att ha överträffat förväntningarna på tillväxt, affärsresultat eller försäljning av nya eller begagnade lastbilar, finansiella tjänster eller reservdelar. Den återförsäljare som utmärker sig inom alla områden får utmärkelsen ”DAF International Dealer of the Year”.

På årets DAF International Dealer Meeting belönades även de främsta återförsäljarna inom ekonomiska tjänster och reservdelsförsörjning. Gerrit-Jan Bas, Managing Director för Paccar Financial Europe, utsåg den brittiska DAF-återförsäljaren Ford & Slater till ”International Paccar Financial Dealer of the Year” eftersom de överträffat försäljningsmålen för nya lastbilar och målresultaten för Paccar Financial.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-02 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Daf Dealer of the Year 2023 Lastbil Lastbilsförsäljning