Fredrik Andersson och Ronny Thelin, Ohlssons AB. Foto: Ohlssons AB Fredrik Andersson och Ronny Thelin, Ohlssons AB. Foto: Ohlssons AB

Ohlssons vinner nya uppdrag för Nårab

Från och med oktober 2022 ansvarar Ohlssons för två nya uppdrag för Nårab – Norra Åsbo Renhållnings AB som är det kommunala bolaget i Klippan, Perstorp och Örkelljunga för insamling och avfallshantering.

– Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Nårab och ser fram emot att få fortsätta utveckla det vidare, säger Ronny Thelin, KAM på Ohlssons.

Det ena uppdraget avser transport av återvinningsmaterial med lastväxlare från Nårabs återvinningscentraler till olika destinationer i Skåne för vidare återvinning. Det andra uppdraget avser transporter med kranbil på Nårabs anläggningar.
– Genom de nya uppdragen stärks Ohlssons position inom kranbils- och lastväxlartjänster i Klippan, Perstorp och Örkelljunga ytterligare.”, säger Fredrik Andersson, transportledare på Ohlssons.

Uppdragen börjar den 1 oktober 2022 och kommer att pågå fram till 2026. Fordonen i båda uppdragen kör på fossilfritt bränsle.

Om artikeln

Publicerad: 2022-08-30 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Ekonomi Företagsnyheter Nårab Ohlssons